Bezoek Elektor op de beurs Electronics & Applications 2019

4 april 2019, 00:00
Bezoek Elektor op de beurs Electronics & Applications 2019
Bezoek Elektor op de beurs Electronics & Applications 2019
De beurs Electronics & Applications 2019 (14 mei t/m 16 mei, Jaarbeurs Utrecht) is dé beurs waar bezoekers komen die slimme producten ontwikkelen of willen laten ontwikkelen. Hier zien bezoekers op welke manier elektronica een product en het gebruik daarvan kan verbeteren.
 
De beursvloer is verdeeld in vijf clusters: test & meetapparatuur, componenten, productie, design & engineering en applicaties. Nieuw tijdens de aankomende editie is het applicatiecluster waarin exposanten (sub)systemen tonen met toegepaste elektronica. Ook biedt het cluster een nieuwe kijk op productiemethodes voor (metaal)machineleveranciers. Hiermee is een bezoek aan E&A 2017 zeker meer dan de moeite waard.

Elektor Start-Up Games
E&A 2019 is de eerste beurs waar de Elektor Start-Up Games zullen plaatsvinden. Deze nieuwe start-up wedstrijd richt de schijnwerpers uitsluitend op elektronica. Tijdens de beursweek strijden tenminste 10 start-ups om de titel ‘’Beste start-up van de Benelux’’. Start-ups kunnen zich voor 26 april 2019 aanmelden via de website Elektor Start-up Games. Een jury selecteert uit alle inzendingen een groep finalisten. Zij krijgen de kans om hun start-up te presenteren tijdens Electronics & Applications 2019.

Conferentieprogramma
Electronics & Applications 2019 biedt in het conferentieprogramma tal van actuele thema’s en onderwerpen. Met in totaal negen seminars worden ervaringen gedeeld en kennis uitgewisseld. De seminars vinden plaats in de congreszalen op de beursvloer en zijn dus gemakkelijk te bereiken. Voor een overzicht van alle seminars klik hier

Gratis beursbezoek
Aanmelden voor een gratis beursbezoek en of deelname aan een seminar kan via www.eabeurs.nl Gebruik relatiecode EA1023
 
gerelateerde items