electronica Fast Forward - Het Start-up Platform Powered by Elektor: Regels en Voorwaarden 2020

6 januari 2020, 11:05
electronica fast forward, het Start-up Platform Powered by Elektor is een wereldwijde wedstrijd voor startups. Door het inzenden van het aanmeldingsformulier verklaart de kandidaat akkoord te gaan met de volgende regels en voorwaarden.

Deelname
Innovators uit de hele wereld kunnen zich aanmelden voor deze wedstrijd. Alle deelnemers moeten zich registreren door een beschrijving van hun bedrijf en hun producten in te zenden via https://www.elektormagazine.nl/labs/contest/e-ffwd-2020.
Zorg ervoor dat de documentatie die u instuurt zo volledig mogelijk is, zodat de jury een duidelijk beeld van uw startup, technologie, producten en/of diensten kan krijgen. Alle inzendingen worden gecontroleerd en beoordeeld door de jury.

Alle bestaande startup-bedrijven kunnen zich kwalificeren, mits ze zijn opgericht binnen de afgelopen zes jaar. Alleen complete inzendingen worden beoordeeld. Onvolledige of onleesbare inzendingen komen niet in aanmerking. Elke startup kan maximaal één inzending sturen. De aanmelding moet vóór de deadline online worden gedaan. De sluitingsdatum voor inzendingen is 1 juli 2020. Iedereen die werkt in de elektronica kan gratis een inzending sturen.

Let op: Als uw startup wordt geselecteerd voor deelname in de finale, moet u een bedrag van €1.905 (excl. BTW) betalen om deel te kunnen nemen aan de finale. Meer hierover is te vinden onder het kopje Aanwezigheid op electronica 2020.
 
Publicatie en Promotie
Door het insturen van het aanmeldingsformulier geeft de inzender toestemming om de informatie over zijn/haar bedrijf, de korte en lange omschrijving van de startup, technologie, product en/of dienst en de eventuele foto’s die naar Elektor en de electronica Trade Fair zijn gestuurd in verband met de aanmelding, in het openbaar door Elektor mogen worden gebruikt op papier en op het Internet.
Het copyright blijft eigendom van de startup. Verder gaat de aanmelder ermee akkoord om Elektor tot 24 maanden na de wedstrijd op de hoogte te houden van belangrijk nieuws over de startup en de technologie, zodat Elektor haar partners/lezers kan informeren.

Als er video- en/of geluidsopnames worden gemaakt tijdens de uitreikingscermonie, gaat de kandidaat ermee akkoord dat deze kosteloos mogen worden gebruikt voor rapportage en/of public relations voor het “electronica Fast Forward, the Start-up Platform Powered by Elektor” en voor promotionele doeleinden voor Elektor en de electronica Trade Fair, en dat die opnamen openbaar mogen worden gepubliceerd en beschikbaar gemaakt op het internet.

Aanwezigheid bij electronica 2020
Alle vermelde prijzen in de Specific Terms of Participation van Messe München zijn niet van toepassing voor Fast Forward-deelnemers, omdat zij deelnemen als mede-participant van Elektor.

Alle finalisten doen mee met een standpakket dat €1.905 (excl. BTW) kost.

Dit standpakket omvat het volgende:
  • Communicatiebijdrage
  • Eigen stand (5m² tafel + barkrukken) in de electronica fast forward area
  • Presentatieslot in het electronica fast forward forum
  • Publiciteit voor, tijdens en na het evenement
  • Een artikel van twee pagina’s in de komende Start-Up Guide 2021


De prijs van het standpakket moet in één keer, of in twee termijnen worden voldaan voor de aanvang van het evenement.
Als u wordt genomineerd om te verschijnen op electronica 2020 bent u verplicht om aanwezig te zijn. We kunnen daarvoor helaas geen onkostenvergoeding geven.
Alle andere onkosten (reis, voedsel, accommodatie enz.) komen ook voor rekening van de deelnemer. De deelnemer gaat ermee akkoord om vrij van rechten van derden te werken met Elektor en de electronica Trade Fair.

Prijzen
De "marketingpakketten" die Elektor aan de winnaars aanbiedt, omvatten advertenties, nieuwsberichtgeving en promotie via de verschillende gedrukte en digitale kanalen van Elektor: advertenties in gedrukte tijdschriften, online banners, e-mailpromoties, sociale media, nieuwsberichtgeving en advertorials. Alle prijzen staan vermeld in de Elektor Media Kit 2020. Het marketingbudget is geldig tot 31 december 2021.

Persoonsgegevens en privacy
Elektor International Media B.V. (Elektor) gaat zorgvuldig om met uw privacy en behandelt de persoonsgegevens die u ons verstrekt als strikt vertrouwelijk. Elektor houdt zich aan de Europese General Data Protection Regulation (GDPR), zoals die van kracht is sinds 25 mei 2018.
 
Voor het leveren van onze diensten worden persoonsgegevens verzameld, opgeslagen, verzonden en op andere manieren verwerkt. Elektor-medewerkers zijn verplicht deze gegevens vertrouwelijk te behandelen.
 
Elektor verzamelt en bewaart uw gegevens in verband met uw deelname aan electronica Fast Forward - Het Start-up Platform Powered by Elektor. Om uw inzending te kunnen beoordelen deelt Elektor uw gegevens (bedrijfsnaam, voornaam, achternaam en email-adres) met de electronica Trade Fair en de juryleden van electronica Fast Forward - Het Start-up Platform Powered by Elektor. Uw email-adres kan ook worden gebruikt om u informatie te sturen over de producten en diensten van Elektor, electronica Trade Fair en de sponsors (juryleden) van het evenement.
 
Als u geen informatie of aanbiedingen van Elektor wilt ontvangen via email of per post, laat ons dat dan weten met een email aan service@elektor.com.


 
Ik geef toestemming voor vermelding van mijn gegevens (bedrijfsnaam, voornaam en achternaam) in de lijst van deelnemers op de site.


 
Meer informatie over ons privacybeleid is te vinden op https://www.elektor.com/privacy-policy
 
Ik heb dit gelezen en ga akkoord met de regels en voorwaarden van electronica Fast Forward.
 
 
 
gerelateerde items