Elektor Start-Up Games 2019

11 maart 2019, 07:52
Elektor Start-Up Games 2019
Elektor Start-Up Games 2019
Elektor en Elektronica lanceren samen met FHI op Electronics & Applications de Elektor Start-Up Games 2019; slimme ondernemers maken meteen gebruik van een ongekend mooi sponsor-pakket!

Benelux

Deze nieuwe Benelux start-up-wedstrijd richt de schijnwerpers uitsluitend op elektronica. Een stevige nationale en internationale perscampagne van Elektor zorgt voor de verslaggeving in 4 talen in ruim 100 landen. Ruim 300.000 designers, pro-makers, studenten, opleiders, bedrijven, start-ups en wetenschappers maken in mei zodoende kennis met de deelnemers en met hun sponsors.

Fast Forward

De 10 genomineerde start-ups strijden op de beursvloer zelf om de titel “Beste start-up van de Benelux”. En de winnaar is verzekerd van deelname aan “electronica Fast Forward, the start-up platform powered by Elektor”. Deze internationale wedstrijd vindt in 2020 voor de derde keer plaats op ’s werelds grootste elektronica-vakbeurs electronica in München. Daar strijdt het winnende Benelux-team tegen de winnaars uit tientallen andere landen.

De “Fast Forward Awards Powerd By Elektor” is het grootste best of the best event about technology & talents ter wereld voor designers en elektronicabedrijven.

Voordelen voor sponsors

Wilt u mee profiteren? Teken dan vóór 5 mei 2019 in als sponsor. Omdat het dit jaar gaat om de pioniereditie in de Benelux, zijn de sponsorvoordelen en het rendement dubbel interessant. Zo zijn de tarieven voor de bijbehorende mediacampagne slechts een fractie van de normale kosten voor adverteren en publiceren. Daarbovenop komt dan nog eens de impact en goodwill via social media in de wereld van nieuwe elektronica en jong elektronica-talent. En de waardevolle content kan door sponsor copyright-free ook worden ingezet op de eigen sites en in de eigen nieuwsbrieven.

Klik hier voor een overzicht aan alle sponsorpakketten en overtuig u zelf dat de samenwerking van Elektronica en Elektor de marketeers en verkopers van uw bedrijf grote voordelen en kansen biedt. Of neem contact op met Chantalle Reuling voor meer informatie.

Meedoen als Start-Up?
Op de Elektor Start-Up Games pagina vindt u alle informatie.

Meer informatie over E&A 2019 vindt u op www.eabeurs.nl
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items