Make: Magazine binnenkort in het Nederlands, bezoek ons dit weekend op de Maker Faire Eindhoven.

28 september 2019, 00:00
Make: Magazine binnenkort in het Nederlands, bezoek ons dit weekend op de Maker Faire Eindhoven.
Make: Magazine binnenkort in het Nederlands, bezoek ons dit weekend op de Maker Faire Eindhoven.
De deelnemers aan de Eindhovense Maker Faire (EHVMF) van dit weekend staan voor een traktatie. Elektor International Media zal de aankomende lancering van de Nederlandse editie van Make: magazine aankondigen!
 
Nog voor de feestdagen dit jaar zal Elektor beginnen met het uitgeven van Make: magazine in de Nederlandse taal, wat betekent dat makers in Nederland en België hun eigen taaleditie van het #1 magazine voor de make-community zullen kunnen lezen. Op 28 en 29 september kunnen EHVMF-deelnemers de Elektor/Make-stand bezoeken om €10 te besparen op een 1-jarig lidmaatschap van de Nederlandse editie van Make: en een handig Make: notebook mee te nemen!
 
Kun je niet naar Eindhoven komen maar wil je toch een abonnement op Make:? Geen zorgen. Ga naar MakeMagazine.nl voor meer informatie over het magazine en een abonnement voor slechts €25!
 
Make: Magazine (Dutch) for only €25

Pre-Order Make: magazine in het Nederlands voor slechts €25,-.
Of je nu een ervaren ingenieur of beginner bent, Make: zal je helpen je vaardigheden te ontwikkelen met handige, duidelijke tutorials en je laten inspireren door toonaangevende Makers. Voor slechts €25 (normaal €35) krijg je een volledig jaar (4 nummers) van Make: magazine. Bestel de jouwe vandaag nog!
 
  •     In elk nummer van Make: vind je tientallen projecten die je zelf kunt maken over Robots, Drones, 3D printen,  programmeren etc.
  •     Ontwikkel je vaardigheden met handige, duidelijke tutorials en laat je inspireren door toonaangevende Makers!
  •     Tests, guides en meer! Onafhankelijk, kritisch en betrouwbaar.
 
Make: magazine Website en Nieuwsbrief
Bezoek www.MakeMagazine.nl voor inspirerende artikelen over en van de maker-community, direct te abonneren en losse nummers te downloaden. Zorg ervoor dat u zich inschrijft voor de nieuwsbrief van Make: in het Nederlands. Als (nieuwsbrief)abonnee ontvangt u nieuws over interessante makersprojecten, tutorials en nog veel meer.
 
Laat je inspireren!
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items