Johan Dijk

Op zoek naar talent?

Elektor Talents: Matchmaker tussen bedrijven en elektronici
Elektor Talents: Matchmaker tussen bedrijven en elektronici
Er is momenteel een groot tekort aan elektronici. Zo kent Nederland nu al een tekort van naar schatting 15.000 elektronici. Over 5 jaar zal dit aantal naar verwachting tienmaal zo groot zijn. Wereldwijd gaat het om een enorm tekort aan goed opgeleide elektronici.

Editorial marketing
Elektor Talents is een speciale dienst van Elektor voor het scouten en werven van nieuwe medewerkers. Elektor Talents werkt niet via de traditionele personeelsadvertentie, maar via “editorial marketing”. Via een compact interview door een van de Elektor redacteuren wordt er een artikel over de toekomstige werkomgeving geschreven. Geïnteresseerden worden opgeroepen om hun reactie naar Elektor te sturen.

Meer dan 200.000 elektronici
De Elektor Community heeft wereldwijd meer dan 200.000 leden. Dit zijn allemaal hoog opgeleide, gemotiveerde professionele elektronici. Ze participeren actief bij projecten op de Elektor.LABS-website en voelen zich betrokken bij Elektor. De Elektor-leden vormen een potentiële groep die de leemte aan elektronica-vacatures kan vullen.

Meer Informatie:
Voor meer informatie over Elektor Talents neemt u contact op met:
Johan Dijk, uitgever Elektor Talents via johan.dijk@eimworld.com of 06 1589 42 45

Actuele vacatures:
- Autodidact BV
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items