Elektronica en Elektor samen voor € 99

Elektronica en Elektor samen voor € 99
Elektronica en Elektor samen voor € 99

Elektronica en Elektor samen voor slechts € 99,- (i.p.v. € 127,50)

Elektronica en Elektor werken sinds april onder één dak. De nieuwe combinatie is ‘by far’ de grootste schat aan vakinformatie in de Benelux. Elektor is het grootste Nederlandstalige tijdschrift op het gebied van elektronica en microcontrollers. Iedere uitgave van ElektorLabs magazine staat boordevol met het laatste elektronica-nieuws, reviews, achtergrondinformatie en DIY elektronica-projecten.


Als Elektor GOLD-lid ontvangt u:
  • 6x ElektorLabs magazine (print en digitaal), met daarin diepgaande elektronicaprojecten, tutorials, labtests, reviews en meer
  • Toegang tot alle digitale edities van Elektor Industry magazine, het toonaangevende blad voor getalenteerde ondernemers, ontwerpers, start-ups en scale-ups.
  • Toegang tot het Elektor archief (vanaf 1990)
  • Toegang tot meer dan 1000 Gerber files
  • Een Elektor Labs online account, waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt discussiëren en samenwerken met andere ontwerpers (en met de ingenieurs van Elektor)
  • 10% korting in de Elektor Store

Gebruik kortingscode elektronica2019. U betaalt dan geen € 127,50 maar slechts € 99,-!

Deze aanbieding is geldig t/m 1 juli 2019 (23:59 uur)!

Heeft u een kortingscode?


Na het invullen van uw kortingscode wordt u doorgestuurd naar de registratiepagina waar u uw order kunt afronden.

* Excl. verzendkosten buiten Nederland. Deze aanbieding is alleen geldig voor mensen die nog geen Elektor-lidmaatschap hebben.

LET OP: Dit Elektor GOLD lidmaatschap heeft een looptijd van 1 jaar en wordt daarna automatisch verlengd tegen de dan geldende abonnementsprijs. Indien u dit niet wenst, kunt u uw lidmaatschap tot 2 maanden voor de vervaldatum schriftelijk, telefonisch of per e-mail opzeggen.