FAST FORWARD
START-UP AWARD

powered by

Proudly sponsored by
Spotlight your Innovation!

Met de electronica Fast Forward Award powered by Elektor
van 0 naar 100 op de internationale markt!


 
De startup- en maker-scene zijn sterk in opkomst: steeds meer technische innovaties komen van nieuwelingen op de elektronicamarkt. Misschien heeft ook u een innovatief idee, hebt u al een prototype gebouwd of zelfs een startup-onderneming opgericht. Wat nog ontbreekt, is een businessplan, kapitaal voor PR en brede marketing of de juiste toegang tot de markt. Daar helpen Elektor en electronica: Wij zetten gezamenlijk uw innovatie in de spotlights!
Als u met uw project één van de winnaars van de eerste „electronica Fast Forward Award powered by Elektor“ wordt, krijgt u de kans om in contact te komen met internationale investeerders en ondernemers in uw branche. Voor de winnaar van onze wedstrijd ligt een marketing- en PR-prijs ter waarde van 75.000 Euro klaar!

Maak met uw bedrijfsidee indruk op meer dan 250.000 Elektor-lezers wereldwijd en meer dan 73.000 internationale bezoekers op electronica, de wereldwijd toonaangevende beurs voor componenten, systemen en toepassingen van elektronica in München.

Elektor en electronica bieden u eenmalig de kans om uw innovatieve ideeën, prototypes, producten of diensten voor een breed publiek, bestaande uit internationale vertegenwoordigers van de branche te pitchen, demonstreren en in persoonlijke gesprekken te presenteren.
 


Denk groot en doe mee!

Kies een categorie die past bij de stand van de ontwikkeling van uw innovatie en beantwoord onze online vragenlijst. Stuur ons een korte presentatie die de jury enthousiast maakt en u dichter bij de overwinning brengt.