Elektor Team
Over dit artikel

Sleutel naar geluk

RFID lezen en winnen!

Sleutel naar geluk
Bij de september-uitgave 2006 van Elektuur wordt een RFID-kaart meegeleverd. Samen met de in dat nummer beschreven RFID-reader (artikelnummer 060132) kunt u daar leuke toepassingen voor verzinnen. Met wat geluk wint u ook nog eens een fantastische prijs met uw unieke RFID-kaart!
Dankzij IC-fabrikant Philips Semiconductors, distributeur AGC en chipkaartfabrikant VisionCard pronkt hij op de cover van het septembernummer: de volledig functionele Elektuur-RFID-kaart. Deze plastic kaart bevat een ‘MIFARE Ultralight’-IC van Philips. Bij de fabricage van deze IC’s krijgt elk IC een uniek serienummer (7 bytes respectievelijk 14 hexadecimale cijfers). Dit zogenaamde UID-nummer is dus uniek op de wereld en ook niet meer te veranderen.
Als u geluk hebt, levert uw unieke nummer u een geweldige prijs op. Een plasmatelevisie, een DVD-recorder en vele andere prijzen wachten op de winnaar Aan elke prijs hebben we één UID-nummer gekoppeld. Misschien hebt u wel de kaart met het winnende nummer voor de plasma-tv in uw handen…
Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Reacties worden ingeladen...