"311 Schakelingen" is het twaalfde boek uit de populaire 300-reeks boeken van Elektor. Dat betekent ook bij deze uitgave weer een onuitputtelijke bron van inspiratie voor elke elektronicus, hobbyist of professional, en een boek dat in geen enkele boekenkast mag ontbreken!

 

"311 Schakelingen" bevat een uitgebreide collectie schakelingen, ideeën, tips en trucs op alle denkbare terreinen van de elektronica: audio en video, hobby en modelbouw, hoogfrequenttechniek, huis en tuin, meten en testen, microprocessor, PC-hard- en software, voedingen en acculaders, en natuurlijk een rubriek "diversen" voor alles wat niet in een van de andere rubrieken past. Het boek biedt complete oplossingen voor talloze problemen en deeloplossingen voor eigen ontwikkelingen.

 

"311 Schakelingen" is samengesteld uit de Halfgeleidergidsen van 2009, 2010 en 2011. De Halfgeleidergids is het jaarlijkse dubbeldikke juli/augustusnummer van het maandblad Elektor.

 

De prijs van dit boek bedraagt € 34,50 (plus verzendkosten). Elektor-leden ontvangen hierop 10% korting en betalen slechts € 31,05 (plus verzendkosten).

 

Meer info en bestellen:
https://www.elektor.nl/311-schakelingen

 

Maak uw collectie compleet! Nog verkrijgbaar in deze serie:
310 Schakelingen
308 Schakelingen
307 Schakelingen