Raspberry Pi leerpakket

17 december 2014, 00:00
Raspberry Pi leerpakket
Raspberry Pi leerpakket

U hebt een Raspberry Pi in gebruik en misschien hebt u ook al zelf een eerste elektronische project gerealiseerd? Dan zit u met de Raspberry Pi Maker Kit van Franzis helemaal goed! Dit Engelstalige leerpakket bevat alles wat u nodig hebt om meer dan alleen eenvoudige projecten uit te voeren: 62 componenten evenals een 160 pagina's dikke handleiding. Nadat u de 20 gedetailleerd beschreven projecten hebt uitgevoerd, kunt u uw eigen projecten ontwikkelen.

Uw Raspberry Pi kan veel meer dan u dacht. Bedien uw mini-computer met lepels, laat song-teksten op het LCD-scherm verschijnen of bouw uw eigen binaire klok. Dankzij de grafische programmeertaal Scratch kunt u dat allemaal in een mum van tijd realiseren. Programmeerkennis is niet vereist. En als er te weinig GPIO-poorten zijn voor uw ideeën, dan leert u in een project hoe u de poorten kunt uitbreiden.

Dit is de alternatieve tekst
En dit is het onderschrift

Met de speciaal aangepaste Linux-versie wordt de Raspberry Pi (niet inbegrepen in het pakket) een zuinige en stille PC-vervanger. De vrij programmeerbare GPIO-interface maakt de Raspberry Pi met name interessant voor hardware-hobbyisten en de maker-scène.

De Raspberry Pi Maker Kit is nu te koop in de Elektor-shop voor € 79,95. Elektor-leden ontvangen 10% korting en betalen slechts € 71,96.

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items