Elektor Team

Binnenkort: gratis webinar over de ElektorBus

10 december 2013, 14:36
Binnenkort: gratis webinar over de ElektorBus
Binnenkort: gratis webinar over de ElektorBus

In het januarinummer van 2010 publiceerde onze Duitse redacteur Jens Nickel een artikel over het zelf realiseren van een nieuwe databus, helemaal vanaf het begin. Hierbij vroeg hij de lezers om mee te denken over zo'n bus en hun ideeën naar Elektor te sturen. Zo ontstond de ElektorBus en het systeem groeide dankzij het indrukwekkende aantal bijdragen van lezers snel uit tot een volwassen bus. Er volgden tien artikelen waarin de bus stap voor stap verder werd ontwikkeld en aangevuld met zowel hardware als software. Er werd zelfs een software-simulator voor de PC ontwikkeld.

 

Met de nu beschikbare hardware en communicatieprotocol wordt het tijd om eens terug te kijken op alles wat er tot nu toe bereikt is. Elektor en element14 organiseren binnenkort samen een exclusief webinar over de ElektorBus, gepresenteerd door Jens Nickel zelf! U kunt deelnemen aan dit webinar en krijgt zo informatie uit de eerste hand van de projectleider van de ElektorBus. U kunt ook meediscussiëren en technische vragen stellen aan het einde van de presentatie.

 

Deelname aan dit webinar is helemaal gratis! Het is wel noodzakelijk dat u zich vooraf registreert via onderstaande link.

 

Datum: Donderdag 19 January 2012
Tijd: 16:00 uur Nederlandse tijd
Presentatie: Jens Nickel (Elektor Duitsland)
Taal: Engels

 

Meer info en registratie:
www.element14.com/community/events/3114

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items