Harry Baggen

Elektor-webinar: Cool Controller Concept

4 november 2014, 23:05
Elektor-webinar: Cool Controller Concept
Elektor-webinar: Cool Controller Concept

Binnenkort organiseren Elektor Academy & element14 weer een gezamenlijk webinar. Ditmaal zullen we het Cool Controller Concept presenteren, dat in de december-uitgave van Elektor zal worden gepubliceerd.

CoCo-ri-Co is een nieuw initiatief in de speurtocht naar de ultieme mens-machine-interface voor microcontroller-systemen. In plaats van de zoveelste alles-in-één-oplossing wordt bij dit concept gekozen voor een modulaire benadering. Het resultaat kan op allerlei manieren worden toegepast, het kan zelfs worden gebruikt als kerstversiering, als sieraad of voor 3D-modellering in computer-graphics. De schakeling is gebaseerd op een goedkope maar krachtige 32-bits ARM Cortex-M0+ LPC812 microcontroller.

In dit webinar zal de ontwerper van deze schakeling, Clemens Valens van het Elektor-Lab, ingaan op het CoCo-ri-Co concept en de achterliggende technologie. Wanneer u deelneemt aan dit webinar, maakt u bovendien kans op een van drie gratis CoCo-ri-Co modules die we tijdens dit webinar weggeven! Schrijf u nu in en neem deel aan dit webinar om kans te maken op een van deze drie prijzen!

Het webinar bestaat uit een presentatie van circa 30 minuten, waarna er gelegenheid is tot het stellen van vragen.
Deelname aan dit webinar is geheel gratis. U hoeft u alleen maar te registreren via onderstaande link.

Webinar: CoCo-ri-Co, the Cool Controller Concept
Datum: Woensdag 19 november 2014
Tijd: 16:00 uur
Presentatie: Clemens Valens (Elektor-lab)
Taal: Engels

Meer info en registreren

Ervaar meer over dit project op Elektor-Labs.com

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items