Al sinds de eerste experimenten hebben we de Anet A6 3D-printer geadopteerd in het Elektor Lab, vooral vanwege zijn flexibiliteit en gebruiksgemak. Hij is goed ontworpen, gemakkelijk samen te bouwen en heeft een stevige, robuuste behuizing. En niet alleen in ons Lab valt de 3D-printer in de smaak. Deze week hebben we het 1000-ste exemplaar verkocht in de Elektor Store!
 
Om dit heuglijke feit te vieren, verloten we een Anet A6 3D-printer onder de lezers van de Elektor E-zine. Indien u onze wekelijkse digitale uitgave al ontvangt, hoeft u niets te doen. U dingt dan automatisch mee naar deze fantastische prijs. Maar als u de Elektor E-zine nog niet leest, is het absoluut de moeite waard om u vandaag nog aan te melden. Dit is helemaal gratis en het kan u zo maar een Anet A6 3D-printer (incl. 3 PLA-filamenten) t.w.v. € 299,- opleveren!
 
Klik hier om u aan te melden voor de Elektor E-zine
 
Het bouwpakket van de Anet A6 3D-printer is nog steeds verkrijgbaar in de Elektor Store. Tijdelijk zelfs met € 50 korting! Let wel: de voorraad is beperkt. Meer weten over deze 3D-printer? Bekijk hier de specs, een montagevideo en andere relevante informatie.
 
Winnaars week 2/3 (8-21 januari)
Prijs: Elektor GREEN Membership
Gewonnen door: Teun van Baarlen (Nederland), Leo Barnhoorn (Nederland), Peter Drago (Italië), Angus Henney (UK), Gunnar Hillbom (Australië), Daniel Lamothe (Canada), Mark Mansfield (USA), Horst Pitzke (Duitsland), Eddy Poelman (België) en Franz Stoiber (Oostenrijk).