Nieuw Elektor-boek: ARM Microcontrollers - deel 2

10 december 2013, 14:37
Nieuw Elektor-boek: ARM Microcontrollers - deel 2
Nieuw Elektor-boek: ARM Microcontrollers - deel 2

Het nieuwe Elektor-boek "ARM microcontrollers, deel 2" is een logisch vervolg op het succesvolle eerste deel. Dit boek is ideaal voor hobbyisten, studenten en ingenieurs die op een leuke manier C en het gebruik van een mbed ARM microcontroller willen leren, rechtstreeks op internet zonder ingewikkelde software-installatie.

 

De in dit boek gebruikte mbed NXP LPC1768 maakt gebruik van cloud-technologie, een revolutionair concept voor software-ontwikkeling. Dit houdt in dat u geen software hoeft te installeren om de mbed te kunnen programmeren!

 

Het enige dat u nodig heeft, is een internet-browser zoals Microsoft Internet Explorer en een USB-poort op uw PC. U kunt vanaf elke willekeurige PC waar dan ook ter wereld toegang krijgen tot uw project en er aan verder werken. Wanneer u klaar bent, kunt u met een paar eenvoudige klikjes met uw muis het programma overzetten naar uw mbed-hardware. Uiteraard kunt u de projecten ook downloaden en op uw eigen PC opslaan wanneer u dat liever heeft.

 

In een deel van de projecten wordt Visual Basic gebruikt; dit gratis pakket is nog niet in de cloud beschikbaar en moet wel op uw PC geïnstalleerd worden.

 

De projecten in dit boek zijn bedoeld voor gevorderden op het gebied van ARM microcontrollers of de programmeertaal C. Dat wil zeggen dat de kennis uit deel 1 van deze serie  bekend verondersteld wordt.

 

De prijs van dit boek bedraagt slechts € 39,50 (plus verzendkosten). Elektor-leden ontvangen 10% korting en betalen maar € 35,55 (plus verzendkosten).

 

Meer info en bestellen:
www.elektor.nl/products/books/microcontrollers/arm-microcontrollers-(deel-2).2.2286692.lynkx

Inhoudsopgave (PDF):
www.elektor.nl/Uploads/Files/Product/inhoudsopgave-ARM-2.pdf

Er is bij dit boek ook een bijbehorend hardware-pakket beschikbaar:
www.elektor.nl/products/books/others/kit-arm-2-boek-(129004-71).2.2286765.lynkx

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items