Nieuwe Elektor-uitgave: ARM Microcontrollers, deel 2

10 december 2013, 14:37
Nieuwe Elektor-uitgave: ARM Microcontrollers, deel 2
Nieuwe Elektor-uitgave: ARM Microcontrollers, deel 2

Het nieuwe Elektor-boek "ARM microcontrollers, deel 2" is een logisch vervolg op het succesvolle eerste deel. Dit boek is ideaal voor hobbyisten, studenten en ingenieurs die op een leuke manier C en het gebruik van een mbed ARM microcontroller willen leren, rechtstreeks op internet zonder ingewikkelde software-installatie.

 

De in dit boek gebruikte mbed NXP LPC1768 maakt gebruik van cloud-technologie, een revolutionair concept voor software-ontwikkeling. Dit houdt in dat u geen software hoeft te installeren om de mbed te kunnen programmeren!

 

Het enige dat u nodig heeft, is een internet-browser zoals Microsoft Internet Explorer en een USB-poort op uw PC. U kunt vanaf elke willekeurige PC waar dan ook ter wereld toegang krijgen tot uw project en er aan verder werken. Wanneer u klaar bent, kunt u met een paar eenvoudige klikjes met uw muis het programma overzetten naar uw mbed-hardware. Uiteraard kunt u de projecten ook downloaden en op uw eigen PC opslaan wanneer u dat liever heeft.

 

In een deel van de projecten wordt Visual Basic gebruikt; dit gratis pakket is nog niet in de cloud beschikbaar en moet wel op uw PC geïnstalleerd worden.

 

De projecten in dit boek zijn bedoeld voor gevorderden op het gebied van ARM microcontrollers of de programmeertaal C. Dat wil zeggen dat de kennis uit deel 1 van deze serie  bekend verondersteld wordt.

 

Tijdelijk extra voordelig voor leden van het tijdschrift Elektor:
- € 5,- korting: van € 39,50 voor maar € 34,50
- En geen verzendkosten

 

TIP: Bestel dit boek tegelijkertijd met andere Elektor-producten. U betaalt dan voor uw gehele bestelling GEEN VERZENDKOSTEN!

 

Meer info en bestellen:
Abonnees:
www.elektor.nl/products/books/microcontrollers/abovoordeel-arm-microcontrollers-(deel-2).2.2287970.lynkx
Niet-abonnees:
www.elektor.nl/products/books/microcontrollers/arm-microcontrollers-(deel-2).2.2286692.lynkx

 

Inhoudsopgave (PDF):
www.elektor.nl/Uploads/Files/Product/inhoudsopgave-ARM-2.pdf

 

Er is bij dit boek ook een bijbehorend hardware-pakket beschikbaar:
www.elektor.nl/products/books/others/kit-arm-2-boek-(129004-71).2.2286765.lynkx

 


 

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items