Martien Jansen

Nieuwe oscilloscopen van LeCroy met touch-screen

30 juni 2014, 22:00
Nieuwe oscilloscopen van LeCroy met touch-screen
Nieuwe oscilloscopen van LeCroy met touch-screen

Teledyne LeCroy introduceert een nieuwe reeks oscilloscopen met aanraakscherm. De Wave Surfer 3000 oscilloscopen zijn verkrijgbaar in bandbreedtes van 200 MHz tot 500 MHz met een geheugen van 10 Mpts per kanaal en een sample-rate tot 4 GS/s. Alle bedienings- configuratie- en selectiehandelingen worden met behulp van de intuïtieve MAUI Advanced User Interface op een groot (10,1 inch) aanraakscherm uitgevoerd.

Naast de gebruikelijke oscilloscoopfuncties beschikken de WaveSurfer 3000 oscilloscopen over verschillende ingebouwde meetinstrumenten zoals een golfvormgenerator, een protocol-analyzer met trigger- en decodeermogelijkheden voor seriële data en een (optionele) 16-kanaals ‘mixed signal’ logic analyzer. De actieve probes zorgen voor flexibiliteit bij het meten van hoge spanningen, frequenties, stromen en verschilsignalen. Afwijkingen in  golfvormreeksen kunnen door de hoge updatefrequentie van 130.000 golfvormen per seconde in combinatie met zoek- en herhaalfuncties snel worden opgespoord. Via het aanraakscherm kan eenvoudig op delen van de weergave worden ingezoomd.

De prijzen van de WaveSurfer 3000 oscilloscopen variëren van 2.990 Euro (2 kanalen, 200 MHz bandbreedte) tot 6.900 Euro (4 kanalen, 500 MHz bandbreedte).

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items