Elektor Team

Nieuwe P3-serie warmtbeeldcamera's van Fluke

10 december 2013, 14:36
Nieuwe P3-serie warmtbeeldcamera's van Fluke
Nieuwe P3-serie warmtbeeldcamera's van Fluke

Fluke introduceert met de P3-serie een aantal nieuwe warmtebeeldcamera's die een beproefd, praktisch prestatievermogen voor een breed scala van diagnosetoepassingen bieden. Gebaseerd op de bekroonde Fluke Ti32 voegt de P3-serie vier extra instrumenten toe aan het assortiment en wel vier hoogwaardige camera's voor elk budget.

 

De Fluke P3-serie omvat naast de bestaande modellen Ti32 en TiR32 de volgende nieuwe modellen:
- Fluke Ti27 en Ti29 voor industriële, elektrotechnische, mechanische en procestoepassingen
- Fluke TiR27 en TiR29 voor gebouwinspectie, energie-audit, weerbestendigheidstoepassingen en gebouwonderhoud
Alle camera’s zijn speciaal ontworpen voor gebruik in zelfs de zwaarste omgevingen.

 

De beste warmtegevoeligheid en de beste ruimtelijke resolutie in de industrie gecombineerd met een high definition display zorgen volgens Fluke voor de scherpste warmtebeelden die in deze tak van industrie mogelijk zijn. Alle apparaten zijn met één hand te bedienen en bezitten een gebruiksvriendelijke interface. De warmtebeeldcamera's van Fluke zijn van binnen tot buiten ontworpen om een val van 2 meter te doorstaan.

 

Dankzij de nauwkeurige zichtbaar licht/infrarood beelduitlijning bieden de Fluke-warmtebeelcamera's een optimale samensmelting van visuele (zichtbare) en infraroodbeelden op de camera, zodat u problemen beter kunt diagnosticeren. Verwisselbare groothoeklenzen en voor IR-Fusion geschikte telelenzen zijn verkrijgbaar voor elke denkbare toepassing.

 

Tot 30 september a.s. krijgt u bovendien een gratis extra lens als u een Ti27, TiR27, Ti29, TiR29, Ti32 of TiR32 aanschaft.

 

Meer info:
www.have-bv.nl/digitap/news.php?nID=578
www.fluke.nl

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items