Naast $5 tegoed voor elk nieuw lid op PCBWay, maak je nu ook kans op een waardebon van $100 voor de PCB-prototype service - PCBWay betaalt je PCB-bestellingen!
PCBWay
PCBWay is al meer dan 10 jaar actief in de PCB-industrie en is er trots op een van de grootste leveranciers te zijn van PCB-prototypeontwerpen en productie van kleine batches. Na beoordeling en goedkeuring van de Gerber-bestanden door professionele ingenieurs, kan de doorlooptijd tot slechts 24 uur zijn, waardoor op uw werktijd aanzienlijk wordt bespaard.

PCBWay heeft het meest gebruiksvriendelijke website interactieontwerp in de branche.
 
PCBWay


Met dit online websysteem kan je direct de offerte van jouw PCB- of PCBA-bestellingen opvragen en de fabricageverwerkingsstatus online volgen op je account van PCBWay. Nadat de printplaten naar jouw adres zijn verzonden, kan ook de verzendstatus worden gecontroleerd op je eigen orderbeheerpagina. Al deze online faciliteiten helpen jou om andere werkzaamheden beter te coördineren en alles onder controle te houden. Je bespaart dus veel tijd en energie die normaal gesproken wordt besteed aan heen en weer e-mailcommunicatie en telefoongesprekken.

Hoe doe je mee:

Maak jouw eigen PCBWay account aan via de volgende link om kans te maken op de $100 waardebon voor de PCB prototype service van PCBWay:
https://www.pcbway.com/Member/Login/?from=Elektorcompetition

De servicevertegenwoordiger neemt binnenkort contact met je op als jij de gelukkige winnaar bent.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om een bericht te sturen naar:
simon@pcbway.com 
service@pcbway.com