We zijn blij de gloednieuwe Arduino Nano ESP32 introduceren te kunnen - een krachtig en veelzijdig IoT-ontwikkelboard dat een wereld aan mogelijkheden opent. Dit board boordevol functies combineert de ESP32-S3 met 2,4 GHz, 802.11 b/g/n Wi-Fi en Bluetooth 5 LE connectiviteit met groot bereik, allemaal binnen een compacte Nano vormfactor. Bovendien is het board zeer betaalbaar, waardoor het een budgetvriendelijke keuze is voor je IoT-projecten.
 

De kracht ontketenen: twee verschillende manieren om hem te programmeren

Met de Arduino Nano ESP32 heb je de vrijheid om hem op twee verschillende manieren te programmeren.

1. Vertrouwd C/C++ programmeren in de Arduino IDE

Als je al op de hoogte bent met C/C++ programmeren en het Arduino ecosysteem, dan integreert dit board naadloos met de Arduino IDE. Je kunt gebruik maken van de uitgebreide bibliotheek met Arduino-functies en -voorbeelden om je ideeën snel tot leven te brengen. De eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van de Arduino IDE maken je ontwikkelproces soepel en efficiënt.

2. Omarm de opwindende mogelijkheden van MicroPython

Voor degenen die graag nieuwe wegen verkennen, introduceert de Arduino Nano ESP32 ondersteuning voor MicroPython. MicroPython is een lichtgewicht en beginnersvriendelijke programmeertaal, perfect om snel prototypes te maken en te experimenteren met IoT-toepassingen. Omarm het gemak van MicroPython en ontgrendel het potentieel van dit krachtige board zonder je te hoeven verdiepen in complexe C/C++ code.

Begin vandaag!

  • 16 MB SPI Flash geheugen IC: Sla je programma's en gegevens gemakkelijk op, zodat je voldoende ruimte hebt voor je projecten.
  • USB-C poort met spanningsregelaar: Handige en efficiënte stroomvoorziening via de moderne USB-C interface.
  • Selectie van LED's: Krijg visuele feedback en controleer de status van je board met de ingebouwde LED's.

Get Started Today!

We nodigen je uit om je IoT-reis te beginnen met de Arduino Nano ESP32. Of je nu een ervaren ontwerper bent die op zoek is naar een krachtig maar betaalbaar IoT-board of een beginner die de wereld van MicroPython wil verkennen, dit board heeft voor iedereen iets te bieden.

Klaar om het potentieel te verkennen?

Wil je vandaag nog Arduino Nano ESP32 in handen krijgen? Koop hem nu op onze officiële website: Link naar aankoop.

Wil je meer weten over de Arduino Nano ESP32?  Meer informatie

Omarm de toekomst van IoT met de Arduino Nano ESP32 en breng je ideeën tot leven!