Ontwerpt u professionele Printplaten en zoekt u mogelijkheden om het documenteren ervan te stroomlijnen? Dit Elektor webinar, met Mark Gallant van DownStream Technologies en Brian Tristam Williams van Elektor, introduceert Blueprint PCB, een nieuw hulpmiddel dat de manier waarop u werkt zou kunnen veranderen.

In deze informatieve en deze boeiende en informatieve sessie zal Mark Gallant, een deskundige met meer dan veertig jaar ervaring in PCB ontwerp en productie, Blueprint PCB introduceren. Deze software van DownStream Technologies verandert de manier waarop PCB documentatie wordt gemaakt en onderhouden. Stelt u zich een tijdbesparing van 60 tot 80% voor, terwijl tegelijk de kans op fouten door handmatig invoeren van gegevens kleiner wordt.

In het webinar worden de mogelijkheden van Blueprint PCB uitgelegd. Het tool automatiseert het documentatieproces dankzij een datagestuurde benadering die gebruik maakt van intelligente datatools zoals ODB++ en IPC-2581 om moeiteloos documentatie te genereren. Blueprint PCB biedt aanpasbare templates die flexibiliteit in het documentatieproces bieden van eenvoudige tot complexe ontwerpen, inclusief rigid-flex ontwerpen.

De software verbetert het voorbereidingsproces van fabricage- en montagetekeningen waarbij nauwkeurige en gedetailleerde documentatie, cruciaal voor productie en controleprocessen, beschikbaar is. Daarbij worden ook de benodigde industriestandaards ondersteund, met name ook in luchtvaart en defensietoepassingen. Blueprint PCB heeft een gebruiksvriendelijke interface, ook bij het werken met complexe ontwerpen. De software biedt een reeks aanpassingsmogelijkheden waardoor gebruikers deze kunnen aanpassen aan projectspecifieke behoeften. Daarbovenop biedt Blueprint PCB ondersteuning voor programmeertalen waardoor verdere automatisering mogelijk is voor de meer geavanceerde gebruiker.

Bekijk de video hier:

Ontdek Meer!

Bekijk meer informatieve video’s en deel mee in de kennis van experts door de Elektor YouTube en Elektor Industry Youtube kanalen te bezoeken..

Blijf op de Hoogte!

Abonneer je op de Elektor nieuwsbrief om regelmatig op de hoogte gehouden te worden van specialistische kennis en interessante inzichten.

Vertaling: Adrie Kooijman