Ontdek de spannende wereld van IoT en embedded systemen met het informatieve webinar van Elektor en Espressif. Dit evenement, met inzichten van Anant Gupta van Espressif Systems en Brian Tristam Williams van Elektor, is een waardevolle bron voor iedereen die Matter, de IoT en andere innovaties zoals ESP ZeroCode beter wil begrijpen.

Anant Gupta, Technical Marketing Manager bij Espressif, een specialist met meer dan 15 jaar ervaring in systeem- en SoC-ontwerp, deelt zijn uitgebreide kennis over de Matter connectiviteitsstandaard. Deze uniforme standaard, ondersteund door meer dan 700 leden waaronder grote bedrijven als Apple, Amazon en Google, is klaar om het landschap van smart home-apparaten te transformeren. Anant verduidelijkt de complexiteit van Matter en benadrukt de eenvoud, betrouwbaarheid, veiligheid en naadloze integratie in verschillende ecosystemen.

Inschrijven
Schrijf u in voor tag alert e-mails over Espressif Guest-Edited Edition 2023!


Het webinar richt zich op de innovatieve ESP Matter SDK en de ESP Zero Code ExL Module, en illustreert hun belangrijke rol in de ontwikkeling van geavanceerde smart home producten. Leer meer over de nuances van device-naar-device communicatie, multi-admin ondersteuning en hoe Matter zorgt voor interoperabele en stabiele functionaliteit voor verschillende apparaten.

Mis ook het vraag- en antwoordgedeelte aan het einde niet! Anant beantwoordt vragen van een internationaal publiek. Is het mogelijk om zowel een client als een server binnen dezelfde node te hebben in een Matter architectuur? Hoe is het mogelijk om apparaten te delen? Hoe zit het met hardware encryptie in ESP-IDF? Of je nu een ontwikkelaar bent, een tech liefhebber, of gewoon nieuwsgierig naar de toekomst van smart homes, dit webinar moet je gezien hebben. Geniet van de video hieronder:
 
 

Ontdek Matter verder!

Wil je meer leren over Matter en het IoT? Bekijk andere geweldige educatieve video's en maak gebruik van de kennis van experts door onze extra content te bekijken op ons Elektor YouTube Kanaal en ons Elektor Industry Youtube Kanaal.

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze Elektor nieuwsbrief om een consistente stroom van technische kennis en interessante perspectieven te ontvangen.