Wil je meer weten over de nieuwste ontwikkelingen in de elektronica-industrie? Dan zul je de nieuwste aflevering van Elektor News Bytes niet willen missen!

In deze aflevering onderzoekt Stuart Cording, onze favoriete elektronicajournalist, de huidige trends en ontwikkelingen in de elektronica- en halfgeleiderindustrie. Deze aflevering behandelt een breed scala aan onderwerpen en biedt inzicht in recente ontwikkelingen en hun implicaties.

De aflevering begint met het nieuwe evaluatieboard van Silanna Semiconductor, met de SZPL 3002A DC-DC converter IC, die belangrijk is voor de ontwikkeling van geavanceerde USB-snelladers. Vervolgens wordt ingegaan op het antwoord van Intel op het tekort aan technici in halfgeleiderfabrieken, met aandacht voor een nieuwe community college-cursus in Ohio.

Verder wordt de introductie door Rohm van een compacte nabijheidssensor, de RPR-0720, besproken, die geschikt is voor apparaten zoals Bluetooth-oplaaddozen voor oordopjes. Verder gaat de aflevering in op de nieuwste serie microcontrollers van Nuvoton voor efficiënte motorbesturing in diverse toepassingen.

En dat is nog niet alles! Andere onderwerpen zijn Onsemi's Hyperlux beeldsensoren met indrukwekkend dynamisch bereik, IAR's samenwerking met Edge Impulse voor embedded AI-ontwikkeling en Bel Fuse's geavanceerde DC-DC converter voor elektrische voertuigen. De aflevering kijkt ook naar de nieuwe modulaire displayfamilie van Seco, de geïntegreerde passieve productiemogelijkheden van X-FAB en de XENSIV SP49-sensor van Infineon voor bandenspanningscontrolesystemen.

Deze aflevering van Elektor News Bytes biedt een zeer interessant overzicht van enkele recente ontwikkelingen in de elektronica- en halfgeleidersector. Bekijk hem hieronder:
 

Kijk verder!

Bekijk andere geweldige educatieve video's en maak gebruik van de kennis van experts door onze aanvullende inhoud te bekijken op ons Elektor YouTube-kanaal en ons Elektor Industry Youtube-kanaal.

Inschrijven
Schrijf u in voor tag alert e-mails over News Bytes!

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze Elektor-nieuwsbrief om een consistente stroom van technische kennis en interessante perspectieven te ontvangen.