Elektuur Halfgeleidergids 1964

1 juli 1964, 14:44
De inleiding uit 1964
De inleiding uit 1964
Ter gelegenheid van het feit dat in 2014 de vijftigste Halfgeleidergids uit de geschiedenis van Elektor/Elektuur is verschenen, bieden we alle Elektor GOLD- en GREEN-leden als jubileumsgeschenk een ingescande (PDF) versie aan van de eerste Halfgeleidergids uit 1964.

Onder de stijlvolle cover van de 1964 editie staat de bijlage op geregistreerde gebruikers van deze website te wachten. Click, log in en start de download. Wij wensen al onze members en geregistreerde gebruikers van deze site veel plezier met deze 'trip down memory lane' of natuurlijk gewoon deze blik in onze historie, want uiteraard zal niet iedereen zich deze uitgave kunnen herinneren! 

Interesse in meer Elektor van weleer? Op deze site gaan we momenteel terug tot en met de uitgaven 2000 en verwachten we begin juni ook de negentiger jaren te hebben ingevoerd. Op DVD gaan we echter nog een stuk verder. Bekijk de gehele collectie in onze eigen webstore!  
 
Elektor's allereerste Halfgeleider Gids uit 1964
 
Bijlage
hg-1964-cover.png
Halfgeleider Gids 1 - 1964
De Halfgeleider Gids zoals we die in 1964 uitbrachten. de Allereerste in onze geschiedenis... nu als gratis nostalgische PDF.
Deze bijlage kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items