Linux, een naam die synoniem is met veelzijdigheid en innovatie, heeft bijna overal sporen nagelaten in het digitale landschap. Neem deel aan een opwindende reis langs de opmerkelijke ontwikkeling van dit iconische operating systeem, van de verovering van supercomputers tot hoe het zich thuis voelt in het hart van de Raspberry Pi.

Highlights

  • Wees getuige van de bijzondere reis van Linux, een wereldwijd fenomeen.
  • Ontdek hoe Linux, oorspronkelijk opgezet als open-source alternatief voor Unix, de drijvende kracht werd in webservers, supercomputers en smartphones.
  • Leer hoe de toegankelijkheid van hardware zoals Beaglebone en Raspberry Pi, EMbedded Linux voor iedereen toegankelijk heeft gemaakt
  • Duik in de Embedded Linux wereld met Michael Opdenacker, een zeer gerespecteerd specialist in die wereld.
  • Verkrijg inzicht in de veelzijdige kracht van Embedded Linux in velerlei applicaties

Verbreed uw technische horizon

Mis deze boeiende ontdekkingstocht langs de ontwikkeling van Linux en de groeiende rol in embedded systemen niet. Kom aan boord, reis mee en verbreed uw technische horizon!

Blijf op de hoogte

Ga met ons mee op onze technologische odyssee en blijf op de hoogte van de steeds veranderende wereld van elektronica, technische kennis en innovatieve projecten. Abonneer je op onze nieuwsbrief voor de nieuwste updates en technologisch onderzoek.

Meer ontdekken

Ga voor meer technische inzichten, interviews en fascinerende elektronicaprojecten naar de website van Elektor Mag: Elektor Magazine.

Bekijk de volledige aflevering en ontdek meer fascinerende technologische content op Elektor TV: Bekijk aflevering.