Ontdek of herontdek Arduino dankzij de nieuwe Uno R4! De Uno R3, met zijn 8-bit ATmega328P processor, is al heel lang favoriet. Maar nu is de Uno R4 er om je projecten een boost te geven. Met een 48-MHz, 32-bit Cortex-M4 processor, overvloedig SRAM en flashgeheugen, plus verbeterde ADC, ADC en een CAN-bus interface, komt hij in twee versies: Uno R4 Minima en Uno R4 WiFi.

Maak kennis met de Arduino Uno R4

Deze video presenteert het uitgebreide boek "Mastering the Arduino Uno R4" van Dogan Ibrahim, gepubliceerd door Elektor, en laat voorbeelden zien van projecten die mogelijk zijn met de Arduino Uno R4 Minima en Uno R4 WiFi. Het behandelt een reeks onderwerpen zoals het omzetten van decimale getallen naar binair, octaal en hexadecimaal in C++, het creëren van figuren op een LED-matrix, en het genereren van blok- en sinusgolven met de Uno R4, en nog veel meer! Dit geeft je inspiratie om de Uno R4 in je eigen innovatieve projecten te gebruiken. De projecten in het boek zijn ontworpen om gemakkelijk in te zetten en zijn grondig getest op zowel de Uno R4 Minima als de Uno R4 WiFi-boards.

Wordt dit nieuwe boek een waardevolle aanvulling op je leeslijst? Bekijk de onderstaande video om een kijkje te nemen in het boek en de Uno R4 te ontdekken:
 

Kijk verder!

Bekijk andere geweldige educatieve video's en maak gebruik van de kennis van experts door onze aanvullende inhoud te bekijken op ons Elektor YouTubekanaal en ons Elektor Industry Youtubekanaal.

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze Elektor nieuwsbrief om een voortdurende stroom van technische kennis en interessante perspectieven te ontvangen.


Vertaling: Willem den Hollander