Post project 1: Het is (alweer) feest

22 februari 2013, 13:57
Post project 1: Het is (alweer) feest
Post project 1: Het is (alweer) feest
Kerstmis is voorbij... En we zijn nog aan het bijkomen van oud & nieuw. Maar bij Elektor betekent dat niet dat we stil zitten. We bereiden ons alweer voor op nieuwe feestjes! Kijk maar eens naar deze oorbellen...
 
Ook elke twee weken een Elektor.POST artikel in de mailbox?
Schrijf u gratis in voor de nieuwsbrief!


Het idee voor deze microcontroller-gestuurde LED-oorbellen ontstond toen de enthousiaste stagiair Philip Jaschewski ons Elektor-kasteel bezocht, samen met zijn vriendin. Hij werd voorgesteld aan zijn nieuwe collega’s en toen kwam toevallig ter sprake, dat zij houdt van zelfgemaakte oorbellen. Wij ontwerpen al sinds jaren elektronische versies van verschillende apparaten, dus waarom ook geen oorbellen!? Toen Philip een paar weken later begon aan zijn stage, was één van zijn opdrachten om dit idee uit te werken. Zo houden we het feest gaande en Philip’s vriendin tevreden.

Verder lezen? Download het volledige artikel gratis als .PDF bestand onder het kopje 'Bijlages' hieronder. Veel succes met het project!
Bijlages
PDF download full
POST Project 1 - PDF Artikel
Het volledige Nederlands talige artikel behorende bij ons eerste .POST Project, de Microcontroller-gestuurde LED oorbellen.
Firmware Software Exec icon png
Post Project 1 - Firmware / Software
Firmware for .POST Project 1 The LED Earrings (Clockwise and Anticlockwise Movement)
zip file icon png
Post Project 1 - Schematics and Board
A complete zip-file including: Schematics (EAGLE), Schematics (PDF), Board (EAGLE) and Board (PDF)
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items