De middelen voor ontwikkeling zijn niet oneindig uitbreidbaar, dus je zult af en toe een beroep moeten doen op een externe partner. Of ben je misschien een startup die hulp zoekt bij het op de markt brengen van je prototype? Bekijk deze nieuwe aflevering van "Elektor Engineering Insights," gepresenteerd door Stuart Cording van Elektor, gericht op het uitbesteden van de ontwikkeling van elektronische producten! 

De gasten, Petr Dvořák, een freelance hardwareontwerper, en František Vrbovský van APN Plus, bieden informatie vanuit het perspectief van externe hardwareontwikkelaars, waarbij de aflevering draait om een aantal zeer interessante vragen van Stuart.

Eerst vertelt František over het opstellen van documenten met eisen en geeft hij tips voor degenen die nieuw zijn in het uitbesteden. Petr bespreekt zijn communicatiestrategieën met klanten en benadrukt de effectiviteit van e-mail voor zijn eenmansbedrijf, aangevuld met Františeks suggestie om wekelijkse vergaderingen en instant messaging te gebruiken voor dringende zaken.

Hoe zorg je er tijdens het ontwerpen voor dat het ontwikkelde product ook tijdens de productie getest kan worden? Beide gasten benadrukken de samenwerking met productiepartners en het belang van in-house testen.

Inschrijven
Schrijf u in voor tag alert e-mails over embedded systems!


De aflevering gaat ook in op de naleving van standaarden zoals ISO 26262 en EMC, en onderstreept de noodzaak van vroegtijdige verduidelijking in projecten. De gasten delen hun voorkeuren voor microcontrollers, met de nadruk op factoren als documentatie en ondersteuning, en bespreken de uitdagingen met betrekking tot softwarebibliotheken.

Verder verkent de aflevering alternatieven voor traditionele programmeertalen bij embedded ontwikkeling, met name Rust en MicroPython, en hun beperkingen. Petr deelt zijn enthousiasme over het gebruik van kant-en-klare modules van bedrijven als Adafruit en SparkFun bij hardwareontwikkeling.

Mis deze aflevering niet, die een gedetailleerd technisch perspectief biedt op het uitbesteden van elektronische productontwikkeling!
 

Meer informatie!

Bekijk andere leerzame video's en maak gebruik van de kennis van experts door onze aanvullende inhoud op ons Elektor YouTube-kanaal en ons Elektor Industry Youtube-kanaal te bekijken.

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze Elektor nieuwsbrief om regelmatig deskundige technische kennis en interessante visies te ontvangen.


Vertaling: Hans Adams
Inschrijven
Schrijf u in voor tag alert e-mails over Embedded!