Er was een tijd dat het werken aan domotica projecten betekende dat je je moest vastleggen op een specifiek ecosysteem. Maar met de recente introductie van Matter - een open-source protocol dat naadloze communicatie tussen IoT-apparaten mogelijk maakt - heb je nu meer opties. Doe mee met Elektor, SparkFun en Silicon Labs op 24 augustus 2023 (16:00 uur Berlijn) voor een informatief webinar, "A Matter of Collaboration: Developing with the Thing Plus Matter Board and Simplicity Studio."
 
Register for Matter webinar

In dit webinar laat Rob Reynolds (Creative Technologist, SparkFun) samen met Clemens Valens zien hoe je een kleine, Matter-compatibele demoapplicatie ontwikkelt met behulp van het innovatieve SparkFun Thing Plus Matter Development Board en de krachtige Simplicity Studio IDE. Een speciale gast van Silicon Labs zal ook aanwezig zijn om vragen te beantwoorden over Simplicity Studio.

Zie het Elektor Mag artikel van Rob Reynold: "Een kwestie van samenwerking"

Leer Matter kennen: Webinar Onderwerpen

  • De paradigmaverschuiving begrijpen: Leer hoe Matter een revolutie teweegbrengt in het IoT landschap door naadloze communicatie tussen IoT apparaten mogelijk te maken.
  • Loskomen van beperkingen van ecosystemen: Ontdek hoe je IoT-toepassingen kunt ontwikkelen zonder gebonden te zijn aan een specifiek ecosysteem dankzij de interoperabiliteit van Matter.
  • Ontdek de Thing Plus Matter Board: Leer over de SparkFun Thing Plus Matter Development Board en de functies, ontworpen om Matter-compatibele ontwikkeling te vergemakkelijken.
  • Ontwikkeling vereenvoudigen met Simplicity Studio: Krijg inzicht in Simplicity Studio IDE van Silicon Labs, een krachtige tool die het ontwikkelingsproces voor het maken van IoT-toepassingen stroomlijnt.
  • Hands-on demonstratie: Volg de presentatoren terwijl ze je begeleiden bij het ontwikkelen van een kleine Matter-compatibele demoapplicatie met behulp van het Thing Plus Matter Board en Simplicity Studio
  • Ontketen je creativiteit in IoT-projecten: Leer hoe je projecten maakt die zowel informatief als onderhoudend zijn.
  • Praktische tips en beproefde methoden: Verwerf waardevolle inzichten en praktische tips van industrie-experts om je IoT-ontwikkelingswerkwijze te verbeteren en de samenwerking te optimaliseren.
  • Interactieve vraag-antwoordsessie: Ga direct in gesprek met de presentatoren tijdens de vraag- en antwoordsessie om eventuele vragen of zorgen die je hebt over Matter, IoT-ontwikkeling of gerelateerde onderwerpen te bespreken.
 
Matter webinar - Simplicity Studio

Giveaway

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat we vijf SparkFun Thing Plus Matter Development Boards weggeven aan gelukkige deelnemers aan het webinar. Neem deel aan het webinar om kans te maken op een van deze geavanceerd boards en om je IoT ontwikkeling te bespoedigen!
 
Thing Plus Matter Board


Registreer je vandaag nog voor het webinar!