Download de gratis whitepaper vandaag!

Wi-Fi HaLow verbetert het bereik en de penetratie terwijl de beveiliging en energie-efficiëntie worden versterkt, waardoor het een belangrijke technologie is voor internet of things (IoT) toepassingen.

Wi-Fi HaLow biedt de bekende voordelen van de Wi-Fi-standaard, zoals eenvoudige integratie, native IP-ondersteuning, de nieuwste Wi-Fi-beveiligingsmaatregelen zoals WPA3 en uitgebreide ondersteuning van ecosystemen. Bovendien zijn er geen merkgebonden hubs en gateways nodig omdat Wi-Fi HaLow een standaard is.

De keuze voor lagere frequenties biedt een aantrekkelijke mix van een groter bereik en solide penetratie door fysieke obstakels. Bovendien zorgt het energiezuinige aspect van de technologie ervoor dat Wi-Fi HaLow apparaten maandenlang, en in sommige gevallen zelfs jarenlang, gevoed kunnen worden door batterijen ter grootte van een knoopcel.

De nieuwste whitepaper van Quectel legt uit wat de mogelijkheden zijn van Wi-Fi HaLow, hoe het geïntegreerd kan worden in IoT-toepassingen en hoe de prestaties geoptimaliseerd kunnen worden. Tot slot beschrijft de whitepaper typische Wi-Fi HaLow toepassingen en de hardware die nodig is om deze te ondersteunen, zoals de FGH100M module..

Download de gratis whitepaper vandaag door onderstaand formulier in te vullen.

OPMERKING: Nadat je op de knop 'Submit' hebt geklikt, verschijnt de downloadlink meteen op je scherm.

First Name
Last Name
Email
Country
Company
Job title
Industry
Consent Policy