Elektor maart/april 2024

 

Embedded oplossingen en AI-toepassingen zorgen voor een revolutie, van de auto-industrie tot consumentenelektronica. In de maart/april 2024 editie van ElektorMag duiken we in een groot aantal gerelateerde onderwerpen: machine learning met de Jetson Nano; machine vision en objectdetectie; een inleiding tot FPGA's; Bluetooth LE met MAUI; objecten tellen met Edge Impulse; en nog veel meer. Als u aan uw eigen embedded ontwerpen en AI-projecten werkt, zorg er dan voor dat u uw ontwikkelingen deelt op het Elektor Labs-platform. We kijken uit naar uw werk!
   

  Bezoek Elektor op embedded world 2024! Als u aanwezig bent op de beurs van 9 tot 11 april in Neurenberg, Duitsland, breng dan zeker wat tijd door met de ingenieurs en redacteuren van Elektor op stand 5-181. Als u er niet bij kunt zijn, geen zorgen. We zullen een aflevering van Elektor Lab Talk livestreamen op woensdag 10 april. Kijk mee!
Focus Embedded & AI_Main visual_NL.jpg


 

 

Webinar april 2024: Embedded & AI

 

 

Elektor Webinars
 

 

 

 

Geïnteresseerd in embedded systemen en kunstmatige intelligentie (AI)? Wij ook! Doe mee met het webinar van ingenieurs en redacteuren van Elektor in april 2024. We plannen momenteel het onderwerp en het lesprogramma. Zodra we meer details hebben, plaatsen we alle benodigde informatie op de Elektor Webinars-pagina. Blijf op de hoogte.


 

 

Gerelateerde artikelen en nieuwsberichten

Nieuwsbrief

 

Geïnteresseerd in embedded systemen, microcontrollers en AI? Professionele ingenieurs, makers en EE/ECE-studenten lezen de wekelijkse nieuwsbrief van Elektor voor doe-het-zelfelektronicaprojecten over deze onderwerpen. Ze genieten ook van onze nuttige technische inzichten, productrecensies en diepgaande vragen en antwoorden. Elke editie bevat een verscheidenheid aan inhoud. Abonneer u en ontvang elke editie in uw inbox!