Elektor Mei/Juni 2024

Test- en meetmethoden zijn altijd al belangrijk geweest voor lezers en leden van de community van Elektor. In de Elektor-editie van maart/april 2024 kunt u zich onderdompelen in een wereld waar innovatie en precisie elkaar ontmoeten. We presenteren baanbrekende elektronicaprojecten, verhelderende artikelen en analyses van experts die zijn bedoeld om elektronicafanaten met verschillende achtergronden te inspireren. In dit nummer behandelen we een 10 MHz referentiegenerator, tips voor het repareren van elektronische apparatuur, instructies voor het meten van pH met een Arduino UNO R4 en het AmpVolt modulaire DC-vermogensmeterproject. We duiken ook in onderwerpen als objectdetectie, een specificatie voor MQTT-gegevens en de winnaars. van de STM32 Wireless Innovation Contest. Zoals gewoonlijk moedigen we u aan om uw test- en meetgerelateerde projecten te presenteren op het Elektor Labs-platform. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Bezoek de Test & Measurement-pagina van Elektor voor regelmatige updates over test- en meetgerelateerde onderwerpen! Op die pagina posten onze engineers en redacteuren projecten, tutorials, nieuws en reviews. Maak een bookmark naar de pagina zodat u deze gemakkelijk om de paar dagen kunt bekijken.
Focus Test & Measurement_Main visual_NL.jpg
 

 


Webinar juni 2024: Test & meting

Elektor Webinars

Geïnteresseerd in test- en meetprojecten, tools en inzichten? De redacteuren, engineers en auteurs van Elektor ook! Doe mee met onze ingenieurs en redacteuren voor een webinar over test- en meettechnologie in april 2024. We plannen momenteel het onderwerp en het lesprogramma. Zodra we meer details hebben, zullen we de nodige info delen op de Elektor Webinars-pagina. Blijf op de hoogte.
 

 

Gerelateerde artikelen en nieuwsberichten

Newsletter

Geïnteresseerd in testoplossingen en meettutorials? Professionals en makers lezen de wekelijkse nieuwsbrief van Elektor voor innovatieve doe-het-zelfprojecten over deze onderwerpen. Ze profiteren ook van onze doordachte, technische inzichten, reviews van nieuwe producten en verhelderende interviews. Schrijf u vandaag nog in en we sturen elke editie rechtstreeks naar uw inbox!