Elektor: The #1 hobby electronics magazine since 1961

Popular electronics, practical electronics, radio electronics and more

Elektor Magazine: het toonaangevende Elektronica Tijdschrift

Elektor Magazine is al meer dan zes decennia een van de belangrijkste bronnen van informatie over elektronica voor elektronica-engineers, designers, startups en bedrijven. Ons elektronica tijdschrift wordt gevoed door een actieve community van e-engineers – van studenten tot professionals – die gepassioneerd zijn over het ontwerpen en delen van innovatieve elektronica.

Voor hen publiceren wij jaarlijks honderden items in de vorm van artikelen, video's, webinars en cursussen.
Het is onze missie om kennis te delen op alle mogelijke manieren en lezers te inspireren met de nieuwste ontwikkelingen binnen de elektrotechniek sector.

Iedere editie bevat een populair thema en staat vol met spannende DIY-projecten, grondige productreviews, indrukwekkende interviews en interessante achtergrondartikelen. Onze lezers wachten elke keer weer met smart op de innovaties die hen binnenkort staan te wachten.

Probeer Elektor Magazine in print of digitaal

Geïnteresseerd? Probeer Elektor Magazine vier maanden vrijblijvend uit.

 

GOLD_Membership_@2.png
Gold
✔  2x Elektor Magazine (print)
✔  2x Elektor Magazine (digitaal)
✔  4 maanden online toegang tot Elektor Labs
✔  Toegang tot +5.000 Gerber Files
✔  Stopt automatisch

€ 27,95
4 maanden proeflidmaadschap
 
Probeer 4 maanden uit
 

Daarna € 129,95 per jaar

Green_NL.png
Green
✔  2x Elektor Magazine (digitaal)
✔  4 maanden online toegang tot Elektor Labs
✔  Toegang tot +5.000 Gerber Files
✔  Stopt automatisch
   

€ 19,95
4 maanden proeflidmaadschap
 
Probeer 4 maanden uit
 

Daarna € 94,95 per jaar

Meer dan alleen een elektronica tijdschrift

Elektor zit bovenop nieuwe ontwikkelingen en ook de kennis die onze members en experts vergaren delen we op allerlei manieren. Zo proberen we de community zo goed mogelijk te faciliteren. Lees wat anderen doen met de laatste technologie of word ook zelf actief lid van de community:

  • Werk samen met onze in-house experts en andere gebruikers aan ontwerpen of deel uw proces. U kunt zelfs verdienen aan een project als het wordt geselecteerd voor publicatie in het magazine of als product in de webshop.
  • In de Elektor Store koopt u essentiële onderdelen, boeken of handige kits met korting met de benodigde items om de gepubliceerde projecten thuis uit te proberen.
  • Bekijk op het Elektor.TV YouTube kanaal een groot aantal door ons gemaakte video's - van interviews tot reviews.
  • Neem deel aan over technologieën van de volgende generatie en essentiële engineering technieken,
visuals-more-then.png

De geschiedenis van Elektor: het elektronica magazine

visuals-history.jpg

We stonden met onze tijdschriften en boeken aan de wieg van de eerste (electronics) maker movement in de jaren '60 van de vorige eeuw. Sindsdien is onze wereldwijde community gegroeid met honderdduizenden actieve leden en meer dan 1.000 bijdragende experts. We zijn er trots op dat we nog altijd groeien door nieuwe leden te inspireren om elektronica te ontwerpen, te delen maar ook te verkopen. Design, Share & Earn.

De ontwikkelingen en innovaties in ons domein volgen elkaar in rap tempo op. Met een abonnement op Elektor Magazine blijft u op de hoogte van de nieuwste inzichten en houdt u uw technische vaardigheid op peil. Bent u ook geïnteresseerd in technologie en wilt u meer weten over de toekomst van elektronica? Begin dan uw reis met een Elektor Magazine abonnement en word onderdeel van deze inspirerende community.