Over dit artikel

Lego Robotics Invention System, deel 1

robots Ontwerpen met de PC

Lego Robotics Invention System, deel 1
Al enige tijd brengt Lego het Robotics Invention System op de markt. Met dit systeem kan de computerhobbyist naar hartelust tal van robots ontwikkelen, bouwen en vooral programmeren.In de doos vinden we ruim zevenhonderd onderdelen, waaronder een intelligent blok (de RCX) dat vanuit de PC draadloos geprogrammeerd kan worden. Voor de PC-liefhebber en de modelbouwer is dit een prachtig robotsysteem. Elektuur zou Elektuur niet zijn als we aan deze ontwikkeling geen ruime aandacht zouden schenken. De komende maanden staan robots en zeer zeker ook dit Lego-systeem bij ons in de schijnwerpers.
Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Producten
Gerber bestand

De PCB bij dit artikel is als Gerber file beschikbaar gesteld. Elektor Members kunnen exclusief deze files gratis downloaden en gebruiken om de PCB zelf af te drukken met geschikte apparatuur óf de Gerber te laten drukken via een dienstverlener.

Elektor kan u bijvoorbeeld de PCB Service van onze partner Eurocircuits van harte aanbevelen. Deze dienst van Eurocircuits maakt gebruik van dezelfde productieprocessen die wij ook zelf gebruiken voor onze serie-productie.

Reacties worden ingeladen...