Ton Giesberts
Over dit artikel

Adapter voor SB Live! Player 1024

Adapter voor SB Live! Player 1024
In december 1999 werd in Elektuur een digitale uitbreiding (print 990079-1) voor de Sound Blaster Live! Player (Value) gepubliceerd. Deze geluidskaart was voorzien van een 12-polige Audio-Extension-connector. De opvolger van deze kaart, de Live! Player 1024, bezit een 40-polige connector waarop dezelfde in- en uitgangen zijn terug te vinden (en meer), maar die zijn op andere pennen aangesloten. Om ook bij deze nieuwe geluidskaart onze extensie te kunnen gebruiken is een adapterprintje ontworpen dat het aansluiten heel eenvoudig maakt. De noodzakelijke signalen van de 40-polige connector worden naar een 14-polige connector doorverbonden, waarvan de pinsetting overeenkomt met die van onze extensie.
Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Producten
Gerber bestand

De PCB bij dit artikel is als Gerber file beschikbaar gesteld. Elektor Members kunnen exclusief deze files gratis downloaden en gebruiken om de PCB zelf af te drukken met geschikte apparatuur óf de Gerber te laten drukken via een dienstverlener.

Elektor kan u bijvoorbeeld de PCB Service van onze partner Eurocircuits van harte aanbevelen. Deze dienst van Eurocircuits maakt gebruik van dezelfde productieprocessen die wij ook zelf gebruiken voor onze serie-productie.

Component list
Diversen:
JP1 = 3-polige SIL-header + jumper
JP2 = 2x3-polige pin-header + jumper
K1 = 40-polige boxheader
K2 = 14-polige boxheader
K3 = 10-polige boxheader
Reacties worden ingeladen...