Over dit artikel

TanBo, deel 3: Bouw in 7 stappen

TanBo, deel 3: Bouw in 7 stappen
TanBo wordt in elkaar gezet! Aan de passing van alle delen is de uiterste zorg besteed. Aan u de taak voor een schone werkplek te zorgen, nauwgezet te werken en het nodige geduld op te brengen.De mechanische bouwset van TanBo bestaat uit compleet voorbewerkte geboorde en gefreesde delen, die alleen nog maar met elkaar verbonden hoeven te worden. De bouwset bevat alle onderdelen die voor de bouw van een boormachine met één werktuigarm nodig zijn, ook de schroeven en lijm. Boortjes en freesjes voor het bewerken van printplaten zijn uiteraard niet aanwezig.
Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Producten
Gerber bestand

De PCB bij dit artikel is als Gerber file beschikbaar gesteld. Elektor Members kunnen exclusief deze files gratis downloaden en gebruiken om de PCB zelf af te drukken met geschikte apparatuur óf de Gerber te laten drukken via een dienstverlener.

Elektor kan u bijvoorbeeld de PCB Service van onze partner Eurocircuits van harte aanbevelen. Deze dienst van Eurocircuits maakt gebruik van dezelfde productieprocessen die wij ook zelf gebruiken voor onze serie-productie.

Reacties worden ingeladen...