Elektor Team
Over dit artikel

Mini-webserver, deel 3

Mini-webserver, deel 3
De SC12 biedt zoveel mogelijkheden, dat in dit artikel alleen het in bedrijf stellen en de basisregels voor het gebruik van de mini-webserver aan de orde kunnen komen.Daarom zal in dit artikel ook vaak verwezen worden naar de Internet-sitewww.bcl-online.de/documentation/api/ index.htm (zie figuur 1). Dit is een inhoudsopgave van de software-documentatie over de SC12-chip, die voortdurend geactualiseerd wordt.Voordat we de mini-webserver voor zijn toekomstige taak kunnen gaan programmeren, moeten we een aantal dingen weten:-Werkt de opgebouwde schakeling wel?-Wat zijn de basis-instellingen van de kaart?-Hoe kunnen we bestanden uitwisselen tussen de mini-webserver en andere computers?-Hoe kunnen we de mini-webserver zijn eigen netwerkadres geven?
Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Producten
Gerber bestand

De PCB bij dit artikel is als Gerber file beschikbaar gesteld. Elektor Members kunnen exclusief deze files gratis downloaden en gebruiken om de PCB zelf af te drukken met geschikte apparatuur óf de Gerber te laten drukken via een dienstverlener.

Elektor kan u bijvoorbeeld de PCB Service van onze partner Eurocircuits van harte aanbevelen. Deze dienst van Eurocircuits maakt gebruik van dezelfde productieprocessen die wij ook zelf gebruiken voor onze serie-productie.

Reacties worden ingeladen...