Over dit artikel

Experimenteerprint

-

Experimenteerprint
Wanneer men snel een schakelingetje in elkaar wil zetten, dan duurt het te lang om daar eerst een print voor te ontwerpen. In zo'n geval komen de hier getoonde experimenteerprintjes goed van pas.
Er zijn drie varianten beschikbaar: voor een 20-polige DIL-behuizing, een 20-polige SOIC-behuizing en een 20-polige TSSOP-behuizing. Waneer u een type gebruikt met minder pootjes, dan worden eenvoudigweg niet alle soldeereilandjes gebruikt.
Het resterende gedeelte van elk printje is gevuld met soldeereilandjes die in groepjes van vier zijn opgesteld, met daar tussen door een aaneengesloten koperpatroon. Door dit kopergrid met massa te verbinden zijn de experimenteerprintjes ook heel geschikt voor HF-ontwerpen.
Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Producten
Gerber bestand

De PCB bij dit artikel is als Gerber file beschikbaar gesteld. Elektor Members kunnen exclusief deze files gratis downloaden en gebruiken om de PCB zelf af te drukken met geschikte apparatuur óf de Gerber te laten drukken via een dienstverlener.

Elektor kan u bijvoorbeeld de PCB Service van onze partner Eurocircuits van harte aanbevelen. Deze dienst van Eurocircuits maakt gebruik van dezelfde productieprocessen die wij ook zelf gebruiken voor onze serie-productie.

Reacties worden ingeladen...