Over dit artikel

E-blocks in cyberspace

Knoop uw blocks aan Internet!

E-blocks in cyberspace
Veel lezers die een starterkit hebben aangeschaft, vragen ons nu naar de rest van de E-blocks. Dat zijn er nogal wat, het zou saai worden als we die hier allemaal op gaan sommen.
In dit artikeltje is slechts plaats om één voorbeeld te geven, maar op onze website staat in ieder geval een uitgebreide catalogus. Eerst geven we echter antwoord op de veelgestelde vraag hoe het nu zit met de schema’s van de E-blocks.
Wat hebben we veel positieve reacties gehad op E-blocks. Dank daarvoor. Eén vraag komt echter nog regelmatig naar voren. (Toekomstige) gebruikers vragen ons namelijk regelmatig of er schema’s van de E-blocks beschikbaar zijn. Het antwoord is: ja. Op de mini-CD ‘ELSAM’ die bij alle ‘upstream-boards’ (dus programmers en dergelijke) wordt geleverd, staan de volledige datasheets ( inclusief schema’s) van alle E-blocks. Heeft u geen upstream-board en koopt u een ‘los’ E-block, dan kunnen wij u het schema per e-mail toesturen. Overigens blijkt dat sommige schema’s op de mini-CD wat minder goed leesbaar zijn. Dit probleem is bekend en er wordt op dit moment door Matrix Multimedia gewerkt aan een oplossing.
Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Reacties worden ingeladen...