Over dit artikel

FPGA-experimenteerprint

FPGA komt tot leven

FPGA-experimenteerprint
De eerste schakeling waarin de FPGA-unit tot leven wordt gewekt, is de experimenteerprint die hier beschreven wordt. Op deze manier kunt u zelf ontdekken wat de mogelijkheden zijn van onze FPGA-unit. Uiteraard begeleiden wij u hierbij met behulp van een heuse FPGA-cursus.
De door ons ontwikkelde experimenteerprint maakt het mogelijk om de FPGA in te zetten voor diverse taken. Daartoe is deze voorzien van een hele reeks moderne aansluitingen.
Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Gerber bestand

De PCB bij dit artikel is als Gerber file beschikbaar gesteld. Elektor Members kunnen exclusief deze files gratis downloaden en gebruiken om de PCB zelf af te drukken met geschikte apparatuur óf de Gerber te laten drukken via een dienstverlener.

Elektor kan u bijvoorbeeld de PCB Service van onze partner Eurocircuits van harte aanbevelen. Deze dienst van Eurocircuits maakt gebruik van dezelfde productieprocessen die wij ook zelf gebruiken voor onze serie-productie.

Extra info / Update
Bij de USB-aansluiting moet de pulldown-weerstand worden veranderd in een pullup-weerstand. Hiertoe moet FET T7 vervangen worden door een FDV302P en de weerstand naar 3,3 V worden gelegd in plaats van naar massa.
Bij de opgebouwde experimenteerprint die door Elektuur wordt geleverd, is dit al aangepast.
Reacties worden ingeladen...