Elektor Team
Over dit artikel

Internationale R8C-ontwerpwedstrijd

Hoofdprijs: uw ontwerp in productie!

Internationale R8C-ontwerpwedstrijd
De R8C-module die in het februarinummer is voorgesteld, blijkt - mede door de lage prijs - bijzonder populair te zijn onder onze lezers. Menige ontwerper zal bij het kopen van zo’n module waarschijnlijk ook al een toepassing voor ogen hebben gehad, al is het maar als vaag idee. Met deze wedstrijd willen we de ontwerplust van onze lezers extra stimuleren en u aan het werk zetten met de R8C-module. Ontwerp een originele toepassing met deze module en win een van de vele prijzen.
De microcontroller is al lang niet meer alleen interessant voor de professionele ontwikkelaar. Ongeveer de helft van de huidige Elektuur-lezers is inmiddels vertrouwd met microcontrollers.
De voordelige 16-bits microcontroller R8C/13 van Renesas biedt veel mogelijkheden voor interessante ontwikkelingen en projecten die vaak ook heel goed gebruikt zouden kunnen worden in serieproducten. Niet vreemd overigens, tenslotte worden er over de hele wereld reeds miljoenen R8C-controllers gebruikt, waarbij het zwaartepunt bij huishoudelijke apparatuur en de automobielindustrie ligt.
Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Reacties worden ingeladen...