Jens Nickel
Over dit artikel

Eurovisie R8C-festival

Hier zijn de winnaars van onze R8C-ontwerpwedstrijd - u bepaalt wie de eerste prijs heeft verdiend!

Eurovisie R8C-festival

In de afgelopen maanden kregen we meer dan 50 inzendingen uit zeven landen binnen – een aardig probleem voor de internationale jury. En omdat we bovendien verrast waren over de kwaliteit van de inzendingen was het beoordelen ook heel zwaar. Bij de laatste stap – de keuze van de eerste prijs – vragen wij uw hulp!

Momenteel zijn we hard aan het werken aan het overzicht van de wedstrijduitslag. We verwachten dat deze binnenkort hier beschikbaar zal zijn. Nog even geduld alstublieft.

Na de bekendmaking in het meinummer van onze ontwerpwedstrijd met de R8C leek de animo in eerste instantie niet erg groot. Het aantal inzendingen nam echter in juli en augustus behoorlijk toe. En in het laatste weekend voor de sluitingsdatum kreeg de Duitse redactie nog een tiental bijdragen binnen – kennelijk hadden veel R8C-fans tot de laatste minuut aan hun projecten gewerkt.
In het Elektuur-kantoor werd het daardoor een drukte van jewelste.
Veel inzenders hadden zich namelijk niet beperkt tot alleen maar schakelingen, software en een korte beschrijving, maar hadden uitvoerige documentatie meegestuurd, alsof het een afstudeerproject was, met dikke ordners met foto’s en zelfs kleine video's van hun creaties.

Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Reacties worden ingeladen...