Harry Baggen
Over dit artikel

Nieuwe jaargang-CD 2007

Nieuwe jaargang-CD 2007

Samen met het maartnummer verschijnt de nieuwe jaargang-CD 2007, waarop alle artikelen van afgelopen jaar in pdf-formaat beschikbaar zijn. Ten opzichte van de 2006-versie is de nieuwe versie een stuk sneller, ze werkt - naast Windows - ook onder MacOS en Linux, en er is een indexfunctie voor alle artikelen vanaf 1998 toegevoegd.

De jaargang-CD's van Elektor zijn onder onze lezers heel populair. Het is dan ook een bijzonder handige manier om snel een gepubliceerd artikel op te zoeken en via Acrobat Reader op het scherm te tonen.

Vorig jaar werd de structuur van de jaargang-CD grondig vernieuwd. Het tot dan toe gebruikte archiefprogramma moest plaats maken voor een webservergestuurde applicatie. In principe heel mooi, maar in de praktijk bleek het nieuwe programma op diverse computerconfiguraties problemen te geven. Daaruit hebben we het nodige geleerd en dat heeft geresulteerd in een nieuwe opzet waarbij uitsluitend een Internet-browser nodig is die gebruik maakt van ActiveX of een op de computer geïnstalleerde Java-omgeving.
Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Producten
Reacties worden ingeladen...