Over dit artikel

De ATM18 passe-partout

Wachtwoorden genereren en via USB naar de pc sturen

De ATM18 passe-partout
Wachtwoorden zijn belangrijk, maar ook lastig. Hoe beter een wachtwoord is, hoe moeilijker het is om het te onthouden. Dit Atmega-project biedt een comfortabele oplossing voor dat probleem. De hardware bestaat uit slechts een klein aantal onderdelen. Daarnaast is er natuurlijk software nodig. De software maakt de ATM18-controller geschikt om goede wachtwoorden te genereren en ze via de USB-poort rechtstreeks naar de computer te sturen. Zelf hoeven we dan alleen nog maar het hoofdwachtwoord van dit systeem te onthouden, de rest gaat automatisch.
Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Producten
Gerber bestand

De PCB bij dit artikel is als Gerber file beschikbaar gesteld. Elektor Members kunnen exclusief deze files gratis downloaden en gebruiken om de PCB zelf af te drukken met geschikte apparatuur óf de Gerber te laten drukken via een dienstverlener.

Elektor kan u bijvoorbeeld de PCB Service van onze partner Eurocircuits van harte aanbevelen. Deze dienst van Eurocircuits maakt gebruik van dezelfde productieprocessen die wij ook zelf gebruiken voor onze serie-productie.

Componenten
Download de BOM lijst
De BOM (Bill of Materials) lijst van Elektor is de meeste complete lijst met benodigdheden voor alle Elektor LABS projecten. Deze lijst is completer dan wat we kunnen publiceren in ons magazine en is geupdate met alle nieuwste componenten. Als lezer kunt u deze lijst hier downloaden.

Meer weten over onze BOM lijst? Lees het BOM lijst artikel voor alle informatie.
Reacties worden ingeladen...