Clemens Valens
Over dit artikel

InterScepter

Uitbreidingskaart met veel interface-mogelijkheden

LABSPROJECT
Gebaseerd op een LABS project | November 2016 | Hier te vinden
InterScepter
De Scepter is een systeem voor rapid prototyping dat is uitgerust met een 32-bits microcontroller. Op zichzelf biedt dit kleine bord al interessante mogelijkheden, maar het Scepter-platform wordt pas echt krachtig als we er een uitbreidingskaart aan toevoegen die toegang geeft tot alle ingebouwde randapparatuur. Als we die uitbreidingskaart dan ook nog in een geschikte behuizing onderbrengen, kunt u direct een prototype ontwikkelen dat ‘zoals het hoort’ in een opstelling past, zonder losse stukken draad en plakband om de hele zaak bij elkaar te houden. Dat is pas echt rapid prototyping!
Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Producten
Gerber bestand

De PCB bij dit artikel is als Gerber file beschikbaar gesteld. Elektor Members kunnen exclusief deze files gratis downloaden en gebruiken om de PCB zelf af te drukken met geschikte apparatuur óf de Gerber te laten drukken via een dienstverlener.

Elektor kan u bijvoorbeeld de PCB Service van onze partner Eurocircuits van harte aanbevelen. Deze dienst van Eurocircuits maakt gebruik van dezelfde productieprocessen die wij ook zelf gebruiken voor onze serie-productie.

Extra info / Update

* Geschikt voor elk type microcontroller
* Internet-mogelijkheid
* 2 x RS-232, 2 x RS-485
* DMX512-compatibel
* MIDI
* 4 analoge uitgangen
* I2C, SPI, PS/2
* Digitale in/uitgangen (CPIO, PWM)
* JTAG voor Scepter
* Werkt op 3,3 V en 5 V

 

Reacties worden ingeladen...