Elektor Team
Over dit artikel

Goed verpakt / Te gast bij Elektor / Junk box als verontreinigde erfenis?

Labcenter

Goed verpakt / Te gast bij Elektor / Junk box als verontreinigde erfenis?

Goed verpakt
Wie bij Elektor werkt, rekent de elektronica niet zelden tot zijn hobby’s – en maakt zo heel wat mee. Voor een van zijn projecten bestelde collega Clemens Valens vier sample-IC’s van Analog Devices. Een week later was de hoofdredacteur van de Franse uitgave behoorlijk verbaasd toen er een groot pakket van wel 30 liter werd afgeleverd.

 

Te gast bij Elektor
Het is maar goed dat het hoofdkantoor van Elektor in de buurt van de Duitse grens (en een autosnelweg) ligt, want nu kunnen ook Duitse gasten ons gemakkelijk bereiken. Bijvoorbeeld Harry Sievers, Franz Ruffer en Patrick Schmidt van distributeur CS&S electronic, die gespecialiseerd is in Koreaanse fabrikanten (www.csselectronic.com).

Junk box als verontreinigde erfenis?
Met het contactformulier op onze website kunnen technische vragen over Elektorprojecten en –producten gesteld worden Zo schrijft een lezer ons: „Ik zit al heel lang met een vraag, maar vond tot op heden in het forum geen antwoord. Ik ben beslist niet de enige die nog een flinke junk box heeft met oude onderdelen... Is het mogelijk om RoHS en niet-RoHS-compatibele onderdelen door elkaar te gebruiken – en zo ja, waar moet ik dan op letten?

Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Producten
Reacties worden ingeladen...