Over dit artikel

Audio-DSP-cursus (1)

Deel 1: Het bewerken van audiosignalen met een DSP

Audio-DSP-cursus (1)
Het bewerken van audiosignalen is één van de terreinen waar in de afgelopen 30 jaar grote vooruitgang is geboekt bij de overstap van analoge naar digitale signaalbewerking. In deze cursus zullen we niet alleen de eigenschappen en programmering van digitale audiosignaalprocessoren behandelen, maar ook drie toepassingen presenteren die gebruik maken van een veelzijdig, speciaal voor deze cursus ontwikkeld DSP-bord met een DSP56374 van Freescale.
Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Producten
Gerber bestand

De PCB bij dit artikel is als Gerber file beschikbaar gesteld. Elektor Members kunnen exclusief deze files gratis downloaden en gebruiken om de PCB zelf af te drukken met geschikte apparatuur óf de Gerber te laten drukken via een dienstverlener.

Elektor kan u bijvoorbeeld de PCB Service van onze partner Eurocircuits van harte aanbevelen. Deze dienst van Eurocircuits maakt gebruik van dezelfde productieprocessen die wij ook zelf gebruiken voor onze serie-productie.

Componenten
Download de BOM lijst
De BOM (Bill of Materials) lijst van Elektor is de meeste complete lijst met benodigdheden voor alle Elektor LABS projecten. Deze lijst is completer dan wat we kunnen publiceren in ons magazine en is geupdate met alle nieuwste componenten. Als lezer kunt u deze lijst hier downloaden.

Meer weten over onze BOM lijst? Lees het BOM lijst artikel voor alle informatie.
Reacties worden ingeladen...