Grégory Ester
Over dit artikel

J2B: Universele HMI-module met ARM Cortex-M3

U hoeft nooit meer opnieuw het wiel uit te vinden!

J2B: Universele HMI-module met ARM Cortex-M3
Als we schakelingen met microcontrollers wat nauwkeuriger bekijken, valt op dat in 75% van de gevallen het basisschema vrijwel hetzelfde is: een microcontroller, een LCD-module en een paar druktoetsen. In Elektor zijn al veel van dit soort schakelingen gepubliceerd. In dit artikel slaan we een andere, meer universele weg in, waarmee het mogelijk wordt om gebruik te maken van verschillende typen LCD's en een variabel aantal toetsen. En dankzij de nieuwste ARM Cortex-M3 processor LPC1343 is dit board zeer krachtig en ongelooflijk eenvoudig in het gebruik.
Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Producten
Gerber bestand

De PCB bij dit artikel is als Gerber file beschikbaar gesteld. Elektor Members kunnen exclusief deze files gratis downloaden en gebruiken om de PCB zelf af te drukken met geschikte apparatuur óf de Gerber te laten drukken via een dienstverlener.

Elektor kan u bijvoorbeeld de PCB Service van onze partner Eurocircuits van harte aanbevelen. Deze dienst van Eurocircuits maakt gebruik van dezelfde productieprocessen die wij ook zelf gebruiken voor onze serie-productie.

Componenten
Download de BOM lijst
De BOM (Bill of Materials) lijst van Elektor is de meeste complete lijst met benodigdheden voor alle Elektor LABS projecten. Deze lijst is completer dan wat we kunnen publiceren in ons magazine en is geupdate met alle nieuwste componenten. Als lezer kunt u deze lijst hier downloaden.

Meer weten over onze BOM lijst? Lees het BOM lijst artikel voor alle informatie.
Reacties worden ingeladen...