Over dit artikel

Precisie-LCR-meter (deel 1)

Hoge nauwkeurigheid hoeft niet duur te zijn

LABSPROJECT
Gebaseerd op een LABS project | April 2016 | Hier te vinden
Precisie-LCR-meter (deel 1)
Er ging een langdurige en grondige studie vooraf aan dit ontwerp, maar het resultaat mag er zijn: deze LCR-meter heeft een bijzonder hoge nauwkeurigheid (0,05%, zie specificaties) en een groot bedieningsgemak. Het frontpaneel is zo minimalistisch dat je de slimme meettechniek die erachter zit bijna niet zou vermoeden! Wie graag nauwkeurige meetresultaten wil bij metingen aan passieve componenten, heeft hiermee het perfecte instrument in handen.
Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Hyperlinks
Gerber bestand

De PCB bij dit artikel is als Gerber file beschikbaar gesteld. Elektor Members kunnen exclusief deze files gratis downloaden en gebruiken om de PCB zelf af te drukken met geschikte apparatuur óf de Gerber te laten drukken via een dienstverlener.

Elektor kan u bijvoorbeeld de PCB Service van onze partner Eurocircuits van harte aanbevelen. Deze dienst van Eurocircuits maakt gebruik van dezelfde productieprocessen die wij ook zelf gebruiken voor onze serie-productie.

Componenten
Download de BOM lijst
De BOM (Bill of Materials) lijst van Elektor is de meeste complete lijst met benodigdheden voor alle Elektor LABS projecten. Deze lijst is completer dan wat we kunnen publiceren in ons magazine en is geupdate met alle nieuwste componenten. Als lezer kunt u deze lijst hier downloaden.

Meer weten over onze BOM lijst? Lees het BOM lijst artikel voor alle informatie.
Reacties worden ingeladen...