Over dit artikel

Elektor Android Cardioscoop (1) Deel 1

LABSPROJECT
Gebaseerd op een LABS project | July 2012 | Hier te vinden
Elektor Android Cardioscoop (1)
				Deel 1
De titel zegt het al: Dit is een ECG-toestel voor zelfbouw met een Android smartphone of tablet als draadloos beeldscherm om hartfilmpjes op weer te geven. Dit ontwerp is een uitgekiende combinatie van een kleine PIC-interface die een analoge ingangstrap en een Bluetooth-module bestuurt. Er komt dan ook veel software aan te pas.
Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Producten
Hyperlinks
Gerber bestand

De PCB bij dit artikel is als Gerber file beschikbaar gesteld. Elektor Members kunnen exclusief deze files gratis downloaden en gebruiken om de PCB zelf af te drukken met geschikte apparatuur óf de Gerber te laten drukken via een dienstverlener.

Elektor kan u bijvoorbeeld de PCB Service van onze partner Eurocircuits van harte aanbevelen. Deze dienst van Eurocircuits maakt gebruik van dezelfde productieprocessen die wij ook zelf gebruiken voor onze serie-productie.

Componenten
Download de BOM lijst
De BOM (Bill of Materials) lijst van Elektor is de meeste complete lijst met benodigdheden voor alle Elektor LABS projecten. Deze lijst is completer dan wat we kunnen publiceren in ons magazine en is geupdate met alle nieuwste componenten. Als lezer kunt u deze lijst hier downloaden.

Meer weten over onze BOM lijst? Lees het BOM lijst artikel voor alle informatie.
Reacties worden ingeladen...