David Ardouin
Over dit artikel

High-end propellerklok

Met zwevende wijzerplaat

LABSPROJECT
Gebaseerd op een LABS project | October 2012 | Hier te vinden
High-end propellerklok
Elektronica is op zijn mooist als het een combinatie is van magie met natuurkunde, van werktuigbouw met software, van creativiteit met nauwkeurigheid en van schoonheid met vakmanschap. Deze klok is ontworpen om de tijd en datum op een originele manier weer te geven. Maar natuurlijk ook om nietsvermoedende bezoekers kreten van verbazing te ontlokken. Dit is vast wel iets dat elke echte geek in zijn of haar huiskamer wil hebben.
Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Hyperlinks
Gerber bestand

De PCB bij dit artikel is als Gerber file beschikbaar gesteld. Elektor Members kunnen exclusief deze files gratis downloaden en gebruiken om de PCB zelf af te drukken met geschikte apparatuur óf de Gerber te laten drukken via een dienstverlener.

Elektor kan u bijvoorbeeld de PCB Service van onze partner Eurocircuits van harte aanbevelen. Deze dienst van Eurocircuits maakt gebruik van dezelfde productieprocessen die wij ook zelf gebruiken voor onze serie-productie.

Componenten
Download de BOM lijst
De BOM (Bill of Materials) lijst van Elektor is de meeste complete lijst met benodigdheden voor alle Elektor LABS projecten. Deze lijst is completer dan wat we kunnen publiceren in ons magazine en is geupdate met alle nieuwste componenten. Als lezer kunt u deze lijst hier downloaden.

Meer weten over onze BOM lijst? Lees het BOM lijst artikel voor alle informatie.
Reacties worden ingeladen...